Kind & Gezin heeft haar werkzaamheden onderbroken vanwege corona. Per 1 april zijn zij herstart, met beperkte zorgverlening.

In onze praktijk is al jaren opvolging van je zuigeling ook mogelijk, volgens het model van Kind & Gezin. Vaccinaties zijn aanwezig en kosteloos. Het is belangrijk om vroegtijdig problemen in de groei en ontwikkeling van je kind op te sporen of te voorkomen. Kind & Gezin werkt uitsluitend preventief, bij problemen verwijzen zij naar de huisarts. In onze praktijk is preventie en behandeling natuurlijk samen mogelijk in hetzelfde consult. Je kunt in onze praktijk komen voor de volledig opvolging i.p.v. bij K&G. Of ouders kiezen om alleen de (door hen gekozen) vaccinaties bij ons doen. Onze praktijk heeft bijzondere ervaring om ook de allerjongste kinderen goed te beoordelen en te helpen als zij acuut ziek zijn of aanhoudende klachten hebben.

Let op, vanwege corona: bij koorts, verkouden, keelpijn, hoest, diarree maak een afspraak voor een telefonisch consult en kom niet naar de praktijk.

  • Voor deze zuigelingen opvolging kun je een afspraak maken bij dr. Ying Ying Kong.
  • Wij hebben ruimte voor je vragen (en misschien twijfels) rond vaccinaties. Wil je een grondig gesprek over de mogelijke voor- en nadelen van vaccinaties? Zoek je met je partner naar de juiste keuze voor jullie kind?
    • Maak dan een afspraak bij dr. Egbert van Wijk, reserveer 30 minuten en kom liefst samen. Dit zijn belangrijke keuzes, die je samen neemt als ouders.
  • Acuut zieke kinderen of kinderen met aanhoudende klachten kunnen door iedere huisarts in ons team gezien worden.
  • Kies je er voor om alleen vaccinaties bij ons te doen, dan kun je ook een afspraak maken bij dr. Valerie Verhulst.