Dr. Gianni Faelens als huisarts i.o.

Hij is in het tweede en afrondend deel van zijn opleiding van arts tot huisarts. Hij is sportarts. Na zijn artsenopleiding, heeft hij 1 jaar huisartsopleiding in een huisartspraktijk gevolgd en ½ jaar geriatrie (= de zorg voor de oudere mensen) in een ziekenhuis. Hij is volledig bevoegd als huisarts in samenwerking en onder supervisie van dr. Egbert van Wijk, huisartsopleider.

Wij kennen hem als een talentvol, empathisch en enthousiaste huisarts. Op dinsdag volgt hij aan de universiteit de theoretische verdieping van huisartsgeneeskunde, de andere dagen is hij werkzaam in onze praktijk.

Afronding dr. Valerie Verhulst.

Dr. Valerie Verhulst is huisarts in opleiding zij heeft haar opleiding in onze praktijk afgerond en vervolgt haar opleiding elders. De zorg wordt overgenomen door dr. Egbert van Wijk (vooral bij de psycho-sociale vragen en over voedingssupplementen) en door dr. Gianni Faelens. Door het zorgvuldig bijgehouden medisch dossier zijn de andere huisartsen goed op de hoogte. Bovendien is in het verleden ieder consult bij dr. Valerie Verhulst mondeling doorgesproken met haar supervisor dr. Egbert van Wijk.